Finaste vän


Tänk vad ett litet telefon samtal kan göra :)
nära vänner är så otroligt viktigt här i livet!

Nu lyssnar jag på den här  Nejra – Saving Time  världsbästa låten, dansar runt nostalgiskt och har ny energi igen!
Ska snart iväg till tuuubelubiluban :) har inte fått spela på hundramiljarder år känns det som för allt plugg, så har säkert tappat jätte mycket. Men nu ääntligen kan jag få börja komma igång igen så :) ja e gla haha
pusspuss och kram!




focus on me for a change?


Marit Larsen – Keeper Of The Keys


Jag är så trött på livet här i Stockholm. På att inte veta vad jag vill, på att inte trivas i vardagen eller med mig själv där jag är nu. Det känns verkligen som att jag missar så mycket där ute, ett helt liv, mitt liv!
Ändå vet jag att det jag gör nu är nödvändigt, en utbildning på Kungsholmens gymnasium ger mycket i både lärdom och till erfarenhet att ha med i framtiden och jag vet att det är värt att gå i denna skola. Men samtidigt längtar jag som tokig ihjäl efter ett "eget" liv, ett eget hushåll, att kunna ha kontroll över sitt eget och på att få sköta om det bra och göra det man vill och anser viktigt i livet! Jag kvävs här hemma! Jag har lovat mig själv att jag ska köpa en egen hund när jag har tid och råd. Någon gång i framtiden, helst så snart som möjligt, vill jag skaffa egen hund. Helst en Golden retriver, åtminstone i den storleken ska min hund vara.
Efter att ha börjat läsa Jonna Jintons blogg har jag blivit så otroligt inspirerad. Jag har också av den börjat inse hur mycket som faktiskt är möjligt, att det inte är helt galet för en vanlig stadsbo-tonåring att följa sitt hjärta och flytta ut till ingenstans, ingenstans som egentligen är alltet's stans... Att leva i samklang med naturen, och få jobba lite för sin bekvämlighet, det tror jag gör lyckan så mycket större när du väl får det där "uppvärmda huset under den kalla vintern" eller när du "hämtat in veden trots stormen och satt på tekannan" - det gör att du uppskattar det lilla så mycket mer. Det är så jag vill leva och det är det jag längtar efter. Att leva för bekvämt är inte nyttigt för själen, som vi gör i dagens samhälle där vi redan har allt som behövs för att få det så bekvämt som möjligt, så att du istället kan "sitta framför datorn största delen av tiden i ditt liv". Jag ryser. Jag behöver en hund. Nu nu nu. Som jag kan få ta ut att rasta på lång promenader, få mig känna att jag gör en god gärning för någon iallafall någon.
Haha nu måste jag gå och göra något av min rastlöshet. Trots att klockan är 2 på natten och jag har skola imorgon har jag så mycket spring i benen. Denna rastlöshet... Jag måste bli kvitt den.


RSS 2.0