-

Some of the greater things in life are unseen. That's why you close your eyes when you kiss, cry, or dream...



parteeeey livet e än fäst?

den här o den här låten e najs :)
Smashing Pumpkins – Today
HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]

FIXAR'N! känner jag mej som just nu. Har ringt runt, smsat runt, chattat runt, skickat meddelanden hit och dit nu för fullt inför nyår. Så jäfla kul det ska bli! Parta loss galettt. Först blir det nyårsmiddag hemma hos Christian, med 5 grappar till, jag och tjejerna. dä blir najjjjjjjs :) sen förfestar vi till 10 då vi ska möta upp ca 20 pers till för att ta bussen vidare ut till Ingarö och Fannys nyårsfest på landstället!!! wiho, kommer sjunga, dansa, dricka tills jag stupar. Bussen därifrån går ju inte heller förnsän 9 på morgonen så alla kommer antagligen stanna tills dess. oj. 50 pers tills 9. haha!

IALLAFALL!

Haft en toppen jul i Gävle, hur mysiga dagar som helst med kusiner, fastrar, farbror osv, osv. <3 Har myst, ätit maaaassa, haft pingis turnering, spelat guitar band hero, gått på långpromenad till Farmor och Farfars grav och stannat o grillat korv på hemvägen vid ett underbart ställe, åkt taxi buss med överglada, lagom fulla päron, farsyskon och kusiner (vilket var en riktig upplevelse må jag säga) och jag har ÄVEN träffat en av kusinernas nya flickvän från Norge. Det var SJUKT mycket snö i Gävle alltså, galet!! Så lite snökrig fick vi allt med också och såklart några mulningar... Sedan har jag SJÄLVFALLET shoppat loss på mellandagsrean med kusin och systrar!! Och förstås fått massa fina julklappar också :) Kanske lägger upp lite bilder på allt nytt jag investerat sen nån gång om jag hinner!
Kom hem igår och började då direkt planera inför nyår.

IMORGON ska jag träffa Mika på stan och sedan även Simon för lite beställningar inför nyår och så :) Kanske följa med hem till Christian också och hjälpa till med städning eller vad det nu var dom bad om...
I övermorgon blire till o möta upp Anna, Sofia och några till från klassen för att se Lilla Sjöjungfrun på Dramaten i Nybroviken! :D Super kul, en fin sista dag på 2010 om man inte räknar nyårsafton ;)

Men nu måste jag sova, klockan börjar bli mycket. btw måste jag bara tillägga att jag såg Kill Bill på tv nyss. Och alltså jag säger bara OH myy GOOD vad bra den filmen är, hade totalt glömt den!!

Goodnity people! :*

dan före dan före doppardan...

Hej!
Tänkte skriva ett sista inlägg innan vi åker iväg tidigt imorgon för att fira jul med släktingarna i Gävle :D
Idag har vi varit i Farsta heeela dagen och äntligen shoppat klart de sista julklapparna :) (köpte lite saker till mej själv också, men lite fint måste man ju ha på sig under julen... o; #^w^# ) ...SÅ! snart ska jag gå och slå in de sista av mina fina inköp och packa resväskan så man är redo att sticka iväg imorgon när vi vaknar :)

Igår var det (underbara efterlängtade) julavslutning i kyrkan :) Efter det drog vi runt på stan och letade lite klappar, erica, hedda, maria och jag. Sedan när jag precis kommit hem innanför dörrn smsar molly och vill att jag ska möta dom inne i stan ett gäng. Så drar iväg igen med simon och träffar en suuuper glad chej, dounia (haha<33), molly, amira, daniel och marcel! :) hur ruligt som helst, sen åkte vi hem till amira med lite snökrig på vägen dit (tack simon för mulningen)... :p Men nu ska jag i alla fall bara njuuuta av lovet framöver, helt otroligt, underbart härligt!

...och för lite julstämning där ute ;)

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You - Extra Festive

Bobby Helms – Jingle Bell Rock

Kylie Minogue – Santa Baby

Så! God Jul på er alla!!! :D Julkramar <3

4e advent :D

Deftones – Sextape

löööv <3 is in the air :$

Denna Söndag (4e advent btw!!o:) har man haft gig i Vällingby centrum! Har SJUKT ont i halsen nu asså seriöst, kan inte ens andas utan att det skaver lite. Men det var sista giget för i år iaf! Måååååndag imorgon och sista skoldagen innan Julavslutningen på tisdag! <3 åh, äntligen.

Fredag var sjukt mys :) Drog på bio först med simon, molly, christian och marcus! Såg Tron i 3D och den va faktiskt helt okej förutom den smöriga handlingen! o; :D efter det drog vi vidare på laserdoom hahah xDxD så jääääfla kul laserdoom är, finns inge roligare! simon jag o christian va på samma lag, sprang runt och kände oss coola huh.. ;D haha! Efter deeeet så följde molly och jag med grapparna till puben för att vi inte ätit nån middag och ville ha mat. så efter en rejäl måltid drog molly o jag o mötte upp amira för att sedan bege oss hemmåt den gröna linjens håll... :) puss påer sötisar!

Nyss blev nyårsfesten fixad också, har snackat med massa nu, känner mej som "ella-fixaaaaarn" ;D haha... okej tönt. nej jag är ingen tönt. men jag är glad, okej!? :)

NU är julgranen även klädd och julkläder (plus lite andra snigga nya kläder) inhandlade, plus liite av julklapparna också! :) här är ETT av de nya klädesplaggen jag köppte:



:)

OCH jag har äntligen fått flytta in i mitt egna rum igen. Med nymålat vitt tak och nytapetserade vita väggar med snart en walk-in-closet också. Underbart. Känns som mycket i mitt liv blir fixat den här månaden... Det är en underbar känsla som påminner en om det vackra hoppet vi har. Tron på att allt alltid blir bättre, att allt mörker alltid följs av ljusare tider :) Det är värt att läggas på minnet!

Det var allt för mej ikväll, puss hej! <3

seg

HEJ idag är en riktigt seg dag. Jag total sket i skolan även om vi hade simning och redovisning med spanska gruppen... Jag orkar bara inte vissa dagar. Men om man tänker på att vi hade gig hela dagen igår från klockan 5 på morgonen till ca 20.00 då vi åkte hem från det sista; Svenska Hjältar galan som var igår kväll, så kanske det inte är så konstigt att jag sov till klockan 3 på eftermiddagen idag.. Nån som såg den på tv btw? :) En riktigt fin gala det där. Det var iaf otroligt kul att stå och sjunga för alla kändisarna när de kommer uppiffade och glada, flera uttryckte förvånade "nej men vad fantastiskt!" när de blev välkomnade av en allé av tärnor och gossar sjungandes lucia-låtar. En riktig upplevelse må jag säga! :)

heeeeeeere u go en riktigt nu-redigerad bild jag tog på mej efter alla hundra gigen igår... (trött och sliten?)


Men lyssnar man lite på den här låten känns livet åtminstone lite bättre iaf...
Marvin Gaye – Sexual Healing - Single Version
pussar!


tjo!

Globen föreställning imorgon då! :) Har desvärre lite ont i halsen (sen igår skulle jag tro... bad, jag får skylla mig själv._.) men det ska nog gå att sjunga ändå.
För övrigt var vi alla 4 tjejer i familjen på stor shopping/julhandel i Farsta idag! Hittade två par riktigt snygga t-shirts jag (hehew) bara var tvungen att köpa också.. höhö men jag haaar ju pengar nu så, de ä luuugnan ;) (a)

Igår vart en riktigt trevlig kväll hos....? eh, ja, Thomas kompis^^ (A) hahahaha och jag älskar simons och mitt lilla äventyr innan när vi stod och väntade på bussen..... ngt roligare eller mer komiskt ting har inte hänt mig på ÅR och dagar:
En tant kommer fram till oss och frågar vart bussen till Slussen går. Vi pekar på busskuren över gatan och hon frågar om vi inte också vet när den går. Simon (gentleman som han jämt ska vara) tar fram sin iphone 4 och säger att han kan kolla. Tanten väntar snällt och när simon väl får fram sidan och den rätta tiden uttalar han "Så! Den går.."  *bussen kommer fram runt hörnet, Simon får ett uttryck av panik i ansiktet när han märker att klockslaget är precis NU och efter att ha insett att bussen redan är där skriker i förfäran: "NU!! Den kommer NU!!! SPRIIIIING!!!"  Tanten ser också bussen och tittar förskräckt upp och lyder i panik Simons order. I förfäran springer hon ut i gatan helt utan att tänka, till Simons och mitt RÅ GARV, blir nästan påkörd av en taxibil som kommer farande, både jag och simon håller handen över våra munnar i förvånan, chock, oro och komik ifall hon skulle bli överkörd eller missa bussen. Samtidigt som vi inte kan sluta skratta åt den sjukt dramatiska händelsen. Tanten som kämpat för sitt liv för att hinna med bussen lyckas till sist springa fram framför den så att den stannar och hon får gå på... Allt detta med en så högt skrattande publik som aldrig förr, bestående av Simon och mej. Jag tror jag aldrig skrattat så mkt i mitt liv förut.
Haha, nu vet ni.....

Och nu ska jag gå och rota fram det gamla Lucia linnet ur garderoben och linda rött band runt lingonkransen! :)
pöss o kraam

gla

Jag är sjukt glad. Livet är allt bra underbart ibland (:
Idag har det hänt greeeeejer och det kommer hända ännu mer!
haft många trevliga samtal senaste tiden och fått förslag där nya möjligheter öppnats.
snart ut i kylan mot nacka med simon och molly! taggar till tusen med musik på högsta volym.
kyss påer!

So emotional, baby

HEJ!
Today is a beautiful DAY! (:
haha nää jag vet inte, men det rimmade iallafall! ;) Är trött i huvudet men på sjukt bra humör ändå! För imorn äre freeeedag och bara ett fjuttigt litet engelska prov kvar. Idag skrev jag svenska prov i 4 h... ge JÄRNET liksm! Haha nej men vi får väl se hur det gick sen... Sen åkte jag hur trött som helst till tuba lektionen och blev som vanligt mycket mer uppmuntrad av min kääääre tuba lärare Stig, min BÄSTA vän!! <3 haha nej men seriöst nästan. även om han e 60 så har vi sjukt lika humor (a) haha..
IMORN hoppas jag på utgång med simon o tjejerna. får se om vi hittar något. Annars vill jag väldigt gärna träffa cicci eller ge jesper sin halsduk som jag fortfarande har här hemma hos mig..... :p hahaha

Musikens vackra toner gör mig så sjukt harmonisk. Det är som kärlek. Fast den inte gör ont.




en gammal men nyredigerad bild av mig ;)
godnatt!


trött

Tjenna!
Jag stannade hemma från skolan idag... Jag vet inte vad det är med mig längre, men när det blir så här mörkt ute kommer jag bara inte upp på mornana. Än mindre kan jag koncentrera mig när jag pluggar. Och ännu värre att jag fullständigt skiter i frånvaron det orsakar. Inte bra, för sedan når ju de jobbiga effekterna som följer mig ändå tillslut. Men jag kan säga att storasyrran för ögonblicket är jätte sjuk och bara går runt och snorar oavbrutet här hemma och inte orkar göra någonting. Den "hängigheten" smittar av sig på mig faktiskt. Jag blir hängig hur lätt som helst, men aldrig sjuk. Varför kan jag aldrig bli sjuk på riktigt för?

Jag har i alla fall just nu suttit och tittat igenom några gamla bilder från "emo/j-rock perioden" i mitt liv, och guuud vad roligt det är att titta tillbaka och minnas!!! Här får ni några av de vackraste bilderna.. ;) haha!


Haha Majaaa snyggo i tältet när vi köade till Girugamesh konserten om jag inte minns fel <3 lövely


Haha! Olooof snyggo inne på donken xD <33


Min älskade Stiiina också inne på donken <3


Sötaste Amandaaa <33

Åh saknad period. Kanske inte stil, men tid. Med massa underbara minnen och roliga händelser.
Vill till Gotland och träffa er alla snart igen!! Var aaalldeles för länge sen. Men på jullovet kommer min finaste kusse hem från Fraaanklandet så. (: Längtar!!! <3

Nu ska jag gå och dusha. Sen plugga som fan. Har två prov framför mig imorn och i övermorgon och har inte lyckats få in ett enda skit än. Hoppas ni där ute har det bättre än jag just nu och kan koncentrera er lättare på vad än ni än tar er för. 
Puss

Jag vill ha helg!

Jag är väldigt, väldigt, väldigt trött på att bo hemma just nu. Eller okej, trött på päronen. Finns det töntigare föräldrar? Äh jag vet inte, antar att alla i min ålder känner så här mer eller mindre ibland. Ska be cicci att få flytta in till henne nu dessa två veckor som är kvar.
Och jag vill att det ska va helg NU, ge mig fredag! Så synd; Max kontaktade mig från göteborg igår och sa att han hade ff hela helgen och tänkte dra dit lite folk, simon var redan på. Men se DAMN det går inte, för där kommer Globen konserten på söndag i vägen... Fan synd för jag hade väldigt gärna åkt till gbg igen! Men men, som det ser ut just nu blire iaf fest igen på fredag med samma härliga gäng som förra lördagen, lav ya girls(+simon)! Så det blir nog najs ändå :)

Jag ger er en lite äldre men minst sagt tjusig bild på mig från i höstas någon gång tror jag.. 



Och en väldigt fin låt av en kille som faktiskt är underskattad. Jag tycker att han har fina tankar om världen och skriver endel riktig bra låtar. Till exempel den här:
Thomas Di Leva – Stjärngudinna

:) kram!

myez

Kent – Kevlarsjäl

Sitter och lyssnar på den här fina låten på högsta volym och dricker Coca Cola zero efter en lång repdag i Globen. Det är alltid lika långa dagar i Globen inför Lucia; stå, sitta, stå, sjunga, sitta, stå, stå... Då är det skönt att komma hem, sätta sig framför datan och dricka lite kall cola som "belöning". Ska kolla igenom lite gamla bilder hade jag tänkt! Har en massa på den här datorn som bara ligger och skräpar...

I think my feelings have been dragged up to the surface again. But it's different this time. And I like it.
//e

i'm on the road again

Nya favvo låten: Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix

Hej!
Just wanted to say that I'm on the road again.
Ja, nu sitter jag här efter några riktigt fartfyllda dagar. Sedan det senaste inlägget så har det hänt myckettt grejer som är värda att skriva om. Jävligt skönt att bara kunna sätta sig ner framför datan i de lökigaste mjukiskläderna och veta att det är söndag wich means HEMMA och PLUGGA och lite slappa och blogga också. (a)

Men jag ska börja med att berätta om i Torsdags.
Klockan 3 gick bussen från skolan som skulle ta oss till Gävle.. På bussen blev det bland annat förutom massa chips, dipp och godis, Harry Potter tittande på Matildas laptop, massa tjej snack, kortspel och absolut sång!! Vi repade typ halva repportuaren i bussen, haha. När vi väl kom fram var det direkt äta middag, värma upp sångrösterna och in på scen för generalrepetitionen. Konserten senare gick fantastiskt bra!!! Direkt efter vårt nummer var klart vare hoppa in i bussen igen och resa hemmåt Sthlm. På bussresan var det party heeeela vägen hem haha, underbart.

Fredag efter skolan åkte jag först hem och sedan vidare mot Hallonbergen för att möta upp Cicci och Karro och mysa i Ciccis nuvarande lägenhet som hon har helt för sig själv under en 3-veckors period just nu! Jag ska flytta in där nån gång nästa vecka, och då ska cicci följa med mig till min skola på lektionerna också hihi, det ser jag fram emot. :) Men jädrar vad fint det var där iallafall, hade en riktigt mysig kväll. <3

Lördag morgon åker vi in till stada igen för cicci att äta lunch med sin mamma och jag att åka hem och vila. Trodde jag. På tåget ringer Mika och ber mig följa med på fika med henne och Ville. Så jag går av i Slussen och får dusha och fräsha till mig något hemma hos Mika innan vi träffar Ville på ett café! Myspys och himla trevligt. Efter det går vi hem till Mikas egna lägenhet och kollar Family Guuuuuy (Y) löv it.
När jag sitter på t.banan hem vid 7 ringer Simon och ba "ella! fest i älvsjö, är du på?" Jag ba jaaaa fan :D Så hann hem 1 h för att äta och snygga till mig lite. Sen mötte jag upp Simon, Dounia, Amira, Molly (Maria och Helena också som skulle dra iväg på nå annat iofs men ändå) Super kul att träffa alla igen! Taggade satte vi oss på bussen mot Älvsjö. Fy faaaaaan vilken natt alltså och vilken kväll! Världens finaste villa och en massa underbart folk. Möjligen lite för mycket cigg och dricka för min del då som man märker av dagen efter när man vaknar upp i samma hus och knappt kan prata... Men värt det ändå. Lätt. Just nu har jag en killes halsduk hemma hos mig som han glömde där, baaara för att jag var den enda som han gett sitt nr till av oss som var kvar så fick jag ta den, så nu måste jag träffa honom igen... He he, frågan är om det är bra eller dåligt. Det lär vi se (a)

Ruuuliga dagar, jag gillar näre händer saker. Men nu MÅSTE jag plugga.
Puss kram!

Hate to be reminded all the time...



Vet inte varför jag laddar upp en jätte konstig bild på mig själv. Men men, vi får helt enkelt leva med det nu. liiite cool kanske den var ändå. lite. bara lite?

Men är man deppig så är allt okej.
Hörde en låt och tänkte på dej...
Jag vill inte minnas, vill inte sakna, vill inte bli påmind. Men i mitt läge är det så sjukt svårt att släppa någon som är ens kompis nära vän...
Fan vad jag saknar dig.

Ciao

RSS 2.0