update

Fråga mig inte varför jag laddar upp en bild på en gammal deodorant och två nagellack... Men den talade till mig! och det är kul att exprimentera lite med kameran (a) helt oredigerad faktiskt! :)




Idaaaag tänkte jag berätta lite om den fartfyllda lördagen jag hade. Hann inte ens skriva om den då men jag tar det kort nu. FÖRST hade vi ju advents konsert i S:t Jacobs kyrkan. Som gick... ja, haha ok, Om man bortserf från näst sista låten så gick det prima ;p Efter konserten iallafall så fick både jag, Sofia och Martin ett plötsligt impuls anfall av att vi ville gå på bio och se Harry Potter!! Så vi ringde Anna och köpte biljetter på Söder direkt! Och jääääääääädrar vad bra den var säger jag bara!!! Tro mig, jag är inget HP-fan och har aldrig gillat filmerna särskilt starkt, men den HÄR filmen... KÄRLEK! :D
Efter bion som slutade runt 21 messade mika och sa att jag skulle med på fest! Så jag drog hem käkade, piffade upp mig lite och stack iväg igen in till Slussen.
Och gissa vem som mer va där?!? Om inte FANNYYYY!!!!!!!!!!!! :D:D:D (en gammal konfirmations-vän som Mika!) Shit vad kul det var att träffa henne igen, var nog ÅR sedan sist!
Japp, så den lördagen slutade kl 4 på morgonen med att vi plus hennes härliga kompis Nattan(!) stapplade hem i natten... 
Träffade för övrigt massa andra nytt o trevligt folk också precis som förra lördagen med simon!

Ok, iGÅR så var vi (tjejerna plus Bengt) i Gävle och repade heeela kvällen. Tog buss som gick kl 16 från skolan, var tillbaka kl 23 vid cityterminalen i sthlm igen.. Men det var sjukt mysigt, kändes lite som man var på turné eller nåt, haha! Repet gick as bra och jag passade på å hälsa på min farbrors fru som sitter i Gävle orkestern och spelar fiol, även pappas bas-kollega hann jag heja på utanför konsertsalen :) ;p
Ska bli skojigt på Torsdag då konserten är och då vi 6 i klassen som är med får halvdag för att bussen går tidigare.. ;)

Ikväll hade jag kunnat gå på hockey med cicci på Ritorp, hon ska filma grabbarna när de spelar pöjkarne.. ;*  Men desvärre kom jag på att isf skulle jag inte vara hemma förnsän tidigast kl 11 och då blir det lite sent och jag behöver plugga... Vi ska ha pyamas party på Fredag istället hihi!! Det blir mys :)

pussspusspuss!

1:a advent

Mys pys dag helt enkelt! Fylld med städning, julpyntning, lussebullsbak, pepparkakshus, tomtegröt, julskinka, julmusik, ja jag vet inte vad! Tror vi aldrig varit så här kreativa någon annan 1:a advent förut. hihi :)





(lillasyster som slickar sig förnöjt runt munnen under skapandet av vårt mästerverk ;) )

NU NÄRMAR SIG JULEN!! :D

jag måste va den bästa människan i världen på att först vara världens mest deprimerade och sedan muntra upp mig själv igen minuten efter

'n my heart is broken. all my scars are open. tell them what i hoped will be impossible...

HEJ!
denna dag har varit förfärlig. sämsta dagen på år tror jag bokstavligt talat. efter samhälle lektionen var jag så slut att jag gick till syster och la mig där för att vila. nu har två lärare sagt att jag borde prata med kuratorn på skolan... kanske vore skönt. jaja, det är inge djupare problem, eller.. det beror på hur man ser det.

NU ska jag iallafall ge er lite bilder från i torsdags då jag var i farsta shoppingcenter en stund innan tuba lektionen...  provade lite jackor ^^.
I
I
I
V






see ya!

lyssnaaa

Omg. Jag har hittat min nya favvo artist. Hon heter Maddi Jane och är 11 år. !!! Så. jävla. awesome. tror jag dör. Lyssna på dessa två klipp så får ni höra själva:

http://www.youtube.com/watch?v=9ybhPQyJS8k&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=DrzGHgmG3y4&feature=related

Love! Fantastiskt att ha en sådan känsla och framförallt en sådan RÖST när man bara är 11!! Själv visste man ju typ ingenting om hur kärlek kunde slå då ens. Och rösten var ju knappast bättre utvecklad den vid den åldern. Men jag kanske bara talar för mig själv...  :b

Jaja, dessa två klipp fick mig iallafall att LÄNGTA efter nästa besök hos Kenny då jag ska spela in fler låtar!!! Vill dit nuuuuu! :D

puss&kram

JOY

HEJ människor!
Nu har det hänt så mycket att jag vet inte var jag ska börja... Är hemskt ledsen för de usla uppdateringarna -då det åtminstone inte hade blivit så mycket på ett och samma inlägg som om man skulle spridit ut det... Men men.
Denna kväll är det iallafall fredag! Och jag är hemma och myser med familjen :) har moster här på besök också från Gotland, så det är lika mysigt som det alltid är att se henne.
I MORGON är det först rep i Sofia församling inför konserten vi ska göra i Gävle! Seeedan blir det iväg till Farsta tror jag för att köpa lite nya snygga plagggg jag provat ut förut ;) På KVÄLLEN blir det iväg på fiäääst med Simon! :D ÅH vad jag saknat den snubben alltså, det var helt sjukt länge sen vi sågs nu, inte klokt! Så imorn blir riktigt najs. <3

Igår var även en riktigt trevlig dag då det kändes som att allt nästan hände på samma gång. Först hade vi filminspelning på spanskan med, haha, "Los Peces" -stjärntecknet Fiskarna alltså på svenska! Haha, vi är alltid så otroligt flummiga i våran grupp att filmen blir urkul alltså och kommer inehålla minst 50 bloopers var på slutet... hehe xD Men iallafall, sen rullade dagen vidare med en lunchkonsert i aulan istället för naturkunskapslektion, brandalarm på svenskan så vi alla stod ute och frös ett bra tag där, lunch, kör och slutligen: Scenisk gestaltning! Hahaha den var nog fan värre än spanskan... Jag, andreas och alfons som tillsammans ska framföra en scen ur "Bildmakarna", var alla så otroligt trötta att vi skrattade åt minst varannan mening som stod i manuset... Flummigt, och Underbart.
Efter DET så skyndade jag mig iväg till tuba lektionen :) Lika roligt varje gång! Särskilt när man får höra den här possetiva responsen; "du är som gjuten för tuba, det är inte alla som har en sådan här naturligt fin ton, så ta vara på den gåvan!" Stig (kulturskole-läraren) är min bästa vän. Iallafall bland gubbar och snart pensionerade. hehe.

I onsdags hade jag en ganska förfärlig depp dag. Jag hade ingen ork/kraft/energi till någonting alls och gick bara runt och kände mig ensammast i världen typ. Men det försvann sen som tur var när storasyrran släpade med mig till badmintonhallen ändå på kvällen för att spela med ludde och adam igen! Det var minst lika kul som förra gången, med så söta pojkar också så man inte kan låta bli att bli uppmuntrad av dom... :)

Så med tanke på allt det var torsdagen en riktigt upphöjare. Sånna där småsaker ni vet som förgyller vardagen: en blick, ett leende, ett skratt.. gemenskap och musik. Om man tänker efter så kan det faktiskt inte bli bättre. Det är sann lycka.
Just det! Jo, det kanske det kan ändå haha :D Vi bildade nämligen en ny sång grupp i torsdags också! Jag och tre andra tjejer i klassen som tänkt inrikta oss på att sjunga 40-tals musik och liknande! Om det är någon som sett musikalen "Singing in the rain" och scenen där tjejerna ploppar fram ur tårtan som överraskning på festen och börjar sjunga och dansa, så vet ni vad jag menar.. ;) Mysiga musikaler! Gud vad jag älskar dem.

Nu är ni lite uppdaterade igen!
Synes och höres :D

hhhhellnoo..

Hej. Jag behöver verkligen plugga just nu... Men serriöst, datan och musiken den spelar ur Spotify just nu håller mig som hypnotiserad kvar i ett järngrepp. Jag KAN inte slita mig ifrån, det går inte!
Därför kan jag inte heller välja en låt som "dagens tips", just nu tycker jag all musik är underbar och kan omöjligt peka ut endast en.
Men allvarligt talat så är jag ändå värd att sitta framför datorn ett tag.. säger vi. hehe. För jag har inte suttit vid datan på ett ganska bra tag nu och igår pluggade jag heeela dagen, plus städade hela huset, plus var och handlade med lillasyrran och bakade tårta åt pappa. Så det så!

På onsdag blir det badminton igen med storasyrran, hennes ex, hans polare och några fler! :D förra onsdagen var skit kul, vilken kick man fick av en ordentlig badmintonmatch 4 pers emellan! Plus att man sedan fick skjuss av en viss Adaaam hela vägen hem också (a) hihi det var gulligt :)

men nu måste jag snart allvarligt dra mig. jag har ont i huvet.
ses! puss & kram & kyss


och här får ni någon månad gammal bild, innan jag klippte och färgade håret.

'cause tonight you will be mine. tonight the monkey dies...

Low – Monkey

Min FAVVO LÅT just nu!
Ett av det bästa jag vet: att hitta ny bra musik. Lyssna på den, helt underbar. <3
Jag ska börja med "dagens låt", en ny låt varje inlägg som jag tipsar om, eller helt enkelt bara låten jag lyssnar på mest i stunden. :) bra idé av mig själv ella! haha

Japp, då var höstlovet slut och en ny ganska kul period ändå, tar fart.. På musiklektionen planerade vi redan in alla gig, adventskonserter och luciatåg som kommer nu framåt Lucia... Och resan till Gävle med tjejerna i klassen för att sjunga med Gävle-orkestern!
Kul, men känner mig ändå helt slut och inte särskilt taggad i nuläget. Men det kommer nog, är fortfarande ovan med all slapp tid som var under lovet bara, haha.. :P

Nu ska jag gå och PLUGGAAH.  ..borde iallafall... Gjorde inte ett piss under lovet och nu har jag endel att ta igen.. Om jag orkar ;) känner mig faktiskt OVANLIGT trött!! tröttare än jag brukar. somnade i och för sig 3 igår men... Vaaad? har man haft lov så har man! ;) hehe..

Och ja, tack för igår tjejer!! Det var en STÖRT mysig kväll som verkligen behövdes, för oss alla tror jag...
Massa, massa pussar!!

livet är vackert så länge man har vänner vid sin sida

Hej hej hej! :)
Nu är jag på riktigt bra humör. Tycker livet är fint. <3
Kom nyss hem från stan, hade en riktigt trevlig kväll på världens mysigaste café med Mika, Ylva och hennes syster Åsa, men Simon den jäveln hann dra innan jag kom dit... Simon, du är inte förlåten än. Men vi måste ses snart var alldeles för länge sedan sist.
Annars var vi ju på Skogskyrkogården lillsyrran, päronen och jag under eftermiddagen. (storsyrran är i Linköping och hälsar på en vän över helgen) ÅH det är alltid så sjukt fint där under allahelgona<3 ljushav över hela den mörka skogen... :)
Imorgon blir det mys middag hemma hos cicci med musketör-gänget! Ska bli underbart å träffa tjejerna igen, det var ju så himla länge sedan sist vi sågs allihopa. Så plugget får vänta lite till... även om jag egentligen hade behövt läsa ut två böcker till nästa vecka som jag inte ens orkat börja på än xD heheh.... menemen.

Och jag måste berätta om det underbaraste stallen mamma och jag besökte i fredags... Ågesta och Farsta, som båda ligger i skogen nära vattnet. Direkt när man kliver in i stall-miljön och går omkring bland hästarna känner man sig så otroligt hemma. Jag ska börja rida igen. :) Antingen på ågesta eller farsta. Tror ändå att det lutar åt farsta-hållet.. Det ska bli så underbart skönt, för det är lite som att träda in i en annan värld. Där man bara kan koncentrera sig på hästen och vila huvudet från alla tankar och glömma alla problem, rida ut på turer i den vackra naturen och bara vara.

godnatt på er folks!

helluuu everyone

Var länge sedan jag skrev sist. ganska mycket har hänt som jag skulle kunnat hållt er uppdaterade med, men... Mycket har också INTE hänt, vilket jag får panik över. Jag är en alldeles för social människa för att tåla att sitta inne så här många kvällar i rad... (a) Ush. Ikväll skulle jag fått följa med på en fest som blev inställd. (........) Men imorn kanske jag får hänga med min kompis på efterfest iallafall. DET TYCKER JAG BANNE MIG SKA SKE. För annars blir jag seriöst desperat/ledsen/deprimerad/etc/etc... hehe. vilket jag iofs redan är :P men men.

Ok, kort. Här är en liten sammanfattning av händelser senaste dagarna.
Ikväll/nyss: Pratade i telefon med en vän jag var osams med i nästan 1 månad. Kändes underbart att få höra hennes röst igen.
I förrgår kväll: Sjöng in en låt i Kennys studio som, tro mig, var det roligaste jag gjort på år. Pappa och jag tog en lång kall promenad hem i ösregnet, ändå varma innombords av glädje från den lyckade inspelningen.
Måndags: Var hos frisören med storasyrran. Gick sedan hem till Cicci (som btw är den mest underbara människan i mitt liv). Åkte därifrån tillsammans till Globen för att kolla på hockeymatch på Hovet mellan aik och linköping. Var sjukt underbart eftersom det var så länge sedan sist vi var på hockey tillsammans.<3
Idag: Var på stan med lilla & storasyster, kollade kläder och åt lunch på sushi resturang.
Imorgon: Först ska mamma och jag ääääntligen till stallet för att kolla in stämningen och miljön, känns det bra så ska jag förhoppningsvis äntligen få börja rida igen!!! <3 Sedan blir det bygga på rummet hela dagen och på kvällen då förhoppningsvis, efterfest med matilda och massa gött folk.


Här är en liiiiiten nytagen bild på mig btw, ni som inte vet hur jag ser ut. ...(a)




Nu ska jag SOVA.
Puss godnatt <3

RSS 2.0