tjo


It was magical when I felt your toutch
It's just so strong memories...

Dead by April – Incomparable

Asså. Hela skivan. Den gamla rockaren inom mig har åter blivit väckt! <3





tror jag ska dra till cicci ikväll,
behöver komma bort från en lillsyrra med seriösa pms besvär...
löve&peace people


lördagnatt


Hey hoe I wanna go
all the way with you tonight







måste koncentrera mig!!! fokusera fokusera fokusera!
fick höra om en kärlekshistoria idag som skulle kunna bli världens bästa film, på vippen till titanic nästan. den fick mig att minnas min sommar med dig. och alla de starkaste känslor jag skjöt bort ifrån mig själv. Men vad gör man inte för att skydda sitt hjärta, när man vet att det ändå inte funkar?
nu ska jag fortsätta skriva på skolarbetena, fokusera fokusera fokusera. puss



you need to be your own hero


hej!
nu tänkte jag ladda upp endel av mina bilder jag tagit och justerat, som lite övning kanske inför mitt projektarbete haha? ;) jag ska nämligen göra ett fotoalbum med bilder på större eller mindre samhällsproblem och skriva en längre utredande text till varje bild, dock har dessa bilder här nedan ingenting med sh-problem att göra meeen ehe.. ändå! enjoy :)




(med en vacker storasyster som utomordentlig fotomodell)



(<3)
















det var allt för denna gång,
nu: pluggångest. (!!!!)
ska dra och försöka plugga igen allt som jag skulle ha gjort under de två senaste timmarna som jag suttit här vid datorn och slösat bort tiden haha...
hoppas allt är fint med er därute,
puss och kram!


en natt av saknad


en natt full av saknad

Det gör ont i hjärtat ikväll för att jag saknar oss så mycket. Kanske det hjälper att skriva ner det, kanske det ger någon tröst, kanske ingen alls...
Jag har så många vänner, men dem som står mig närmst om hjärtat är dem som glider ifrån mig. Jag vill inte förlora er. Och det känns verkligen inatt. Så många minnen jag har tillsammans med dig. Det är så lätt att ta vänner för givet, men jag vill inte göra det längre. Inte med dig. Inte med er som står mig närmast. Inte med er som har rört vid mitt hjärta. Inte med er som jag kommit bättre överrens med än vad jag gjort med någon annan människa i världen. Jag vill inte förlora dig som ju förstår mig bättre än någon annan. Ush vad jag saknar dig.


Världens vackraste låt just nu:

Agnes Obel – Riverside

Ville lägga upp youtube-videon men hittar inte koden till att göra det! Tycker att ni ska söka upp den själva, jag mer än älskar den.



I want you to know, that it does'nt matter


Hej!!!!!

Nu var det nog år och dagar sedan sist. känns det som iallafall! Oj vad mycket det är som hänt sedan jag skrev det sista inlägget här... Ändå är allt precis som förut igen. Med skolan, kompisarna, festerna på helgerna, pluggångesten under dagarna, tröttheten av samma gamla visa i skolbänken om och om igen...
Det är verkligen synd att, när man fått den känslan, känslan av att man påbörjat någonting nytt, ett nytt liv med egna erfarenheter och nya starka upplevelser under sommarlovets slut (syftar nog mest på när jag var på gran canaria i två veckor med kompisar då) och man är så upprymd och förväntansfull som aldrig förr, suktande efter livets alla äventyr som man känner redan ligger i luften och bara väntar på en där framme någonstans, när man verkligen KÄNNER hur man står på husets tröskel, det huset man så länge bott kvar i, och är påväg att kliva ut genom dörren, ut i en alldeles ny värld redo att få möta solens ljusaste strålar gassa mot dig för första gången, när man verkligen har fått det här smakprovet på hur ens eget liv faktiskt kan se ut, i ett helt annat land, vid ett helt annat hav, under en varmare sol, brevid människor med andra syner på livet, när man har fått vara med om den här känslan, DÅ är det så otroligt synd att man kommer tillbaka till skolan, får sin sittplats i skolbänken, hälsar på de gamla vännerna, slår upp skolboken och sitter där, i precis samma gamla "roll" som förut och känner hur tiden bara står still. Man kommer ingenvart och man har inte kommit någonvart. Fast egentligen har man ju det, och man vet att man har det inombords. Men det är så jobbigt att inte kunna dela detta med sina klasskamrater, för att det inte är något som går att beskrivas i ord utan endast kan upplevas. Man vill dra och slita i alla och säga; "Du, jag har vart med, jag har sett och jag har fått hopp, om en annan värld, en LYCKLIG värld, en som inte alls ser ut som den här!! Och du, du måste inte leva som du gör nu för alltid, för snart ändras det, jag kan känna det i luften, snart är vi där, snart släpps vi fria! Snart. Snart kommer vi att springa ut där på skolgården, som fjärilar nyss befriade från deras puppa, fria att gå precis vart vi vill, göra precis vad vi vill med våra liv..."


Den här låten är så grym! Blir lika mys-glad av den varje gång :)
September – Satellites - Live accoustic version


pussar och kramar




RSS 2.0