Sportlooov :D

Snabbt snabbt snabbt inlägg nu till er därute!
Klockan är snart 12 och jag måste hinna packa inför imorgon också innan jag går och lägger mig! Det är ju nämligen så att vi drar te fjällen hela tjocka familjen imorgon och blir kvar några dar, får låna morsans polares stuga vid romme så ska bli super mys!
Idag var jag på bio med en väldigt väldigt söt kille. Spännande, spännande, spännande. Kan knappt berga mig till o se hur detta utspelar sig :)
I fredags drog syrran med mig ut på krogen med hennes kompisar, vi var ganska många och det var suuper kul!!! (även om man blev liite borta i skallen hehe) men herregud.., vad det är man missat alla dessa år!!! Helt sjukt ju, känns som livet faktiskt på ett sätt ändå börjar här, vid 18-års åldern... Det är så mycket helt plötsligt man får göra! Så mycket man inte fick göra innan, som man inte hade förtroendet att göra då... Men nu. Jag älskar det!

Puss och hej, hoppas ni har ett underbart lov nu alla där ute. För det tänker jag ha :)
kram

TJU!

Häjjj alla därute :D
Idag är det onsdag. Och här sitter jag. 18 år. Myndig. Sen i måndags men vafan. hahahhah vilken fin början på inlägget det blev :) (-.-')
Nej men nu skärper vi oss, jag hade en jätte fin födelsedag i måndags! Med mattanten som dansade och sjöng "Ja må hon leva" för mig i matsalen, och alla musketörerna som kom till mig vid lunchen i skolan. Aramis hade bakat *muffins, Porthos köpt *två skit fina tequila glas som jag fick (!!^^) och D'Artagnan, hon hade bryggt sitt eget *hemgjorda vin som jag fick en fin flaska av. Ni är så underbara tjejer, tack!!!
Av min högst älskade familj fick jag även:
*Festivalbiljetter till sommarn
*En webb kamera
*1000 kronor av mormor & morfar
*1000 kronor av mams & paps
*Två olika sorters te
*En foundation borste
*Skinn handskar
*En skiva med den nog bästa sångerskan i Sverige; Helen Sjöholm
*Avatar
*OCH en iPhone 4 (!!!!!!)

Jag glömmer så lätt bort hur mycket jag älskar min familj... Och då syftar jag inte alls på alla de fina presenterna de gav mig, utan det var en sådan värme i måndags kväll som låg där i luften att man riktigt kunde känna kärleken som var, bara av att andas in doften.

Men så, här får ni nu iaf några nytagna bilder på mig med den nya webbkameran då förstås! ;) haha..







haha jag älskar min "pussmun" på typ alla bilder förutom en.. :p aja, vad vore life liksom utan lite pussmunnar här och där??
Igår btw var jag på hockey med cicci (porthos) i Hovet igen! :D Det var AIK-Brynäs som spelade, var lite svårare att heja än vanligt alltså eftersom pappas gamla favorit lag var motståndarna... (Brynäs är ju från Gävle, pappas gamla hemstad) Meeen, det gick bra ändå! :) slutade 4-1 till aik sedan Brynäs tog ut målvakten typ sista minuten... Gaaanska dumt gjort va är lätt å säga så här efteråt ;DD
jajaja, nu ska jag plugga!! Och på fredag blir det UUUUTGÅNG allra första ggn för mej!!! Spännande.

Pussar

ONE Day left

HEJ!
alla glada :D För själv är jag sjukt glad. Har haft en helt underbar helg, som verkligen var välbehövlig efter en skit jobbig vecka med många tankar i huvudet och jobbiga funderingar.
Men i torsdags var det ju SUB rep på kvällen som vanligt -hade typ världens ångest och magont på ditvägen när mamma skjussade in mig men när man väl kom dit var det precis lika super kul som det alltid är med musik. Musik och nya bekantskaper, det gillar jag :)
Sen i fredags var jag på bio med simon, mika och ylva vilket var super mysigt! Vi såg 127 hours -en väldigt bra film men jag skulle inte säga att det riktigt är min typ av smak... Den var enligt mej en sån film som man bara ser en gång. Men se den, den var jävligt speacat gjord måste jag säga!!!
Efter det åkte jag hem och, jo faktiskt -sov. Moster kom på besök över natten för att sedan fortsätta till Karlskoga, och hon ville lägga sig tidigt så vi andra följde hennes exempel :)
Igår (LÖRDAG) var typ den bästa lördagen jag haft på vääldigt länge. Först kom Kristin, Simon och Mika hem till mig, då vi haha "förfestade" lite och förberedde oss inför en hemmafest i en villa ganska nära mig. Det var sjukt myspys och trevligt!! Sen runt 22:00 -snåret begav vi oss iväg genom natten. En UR KUL kväll säger jag bara!!!!! <3 lite svårt att förklara allt. Men. Det var nog den mest perfekta fyllan jag haft på länge. hehe. Runt 3-snåret drog vi oss hemmåt igen för att stoppa i oss fett med chips och godis hemma hos mig innan vi la oss och somnade bums.
Och imorgon fyller jag 18!!! :3  Så finaste Kristin och Simon började planera redan igår vart de skulle föra ut mig på fredag, bästa ställerna osv.. ;) IHIHI! Jätte taggad redan inför nästa helg!!! :D


Lite chill låtar jag diggar:
Elin Ruth Sigvardsson – Love - Feat. Lars Eriksson
Phantom Planet – California - Demo
Hur Högt – Hur Högt? (feat. Dj Vietnaam & Jerry Hoffmaestro)
Familjen – Det Var Jag

Peace out folks!


håll ut hjärta, håll ut


Dansa dansa dansa bort smärtan
fly undan för en kväll
alla vill bort
alla vill undan

HEJ! Idag är det söndag och jag har två hela böcker att läsa ut denna dag + tuba noter som absolut behövs övas på inför repet på torsdag. ugh.
Mycket saker har hänt på senaste, och jag har inte uppdaterat er så mycket på vad som hänt utanför mitt huvud, mer innanför som ni ser... Men här kommer lite fakta ändå som ni får nöja er med:
I torsdags efter skolan träffade jag emil. Vi tog en lång promenad i snöovädret (haha, viiilket äventyr...) och myste. Sen var jag tvungen att skynda iväg till Nybrokajen för repet med SUB som höll på till klockan 9.. Där träffade jag några nya trevliga prickar som missade första repet! Älskar att binda nya kontakter.
I fredags blev jag som många andra (surprise) insnöad och kunde inte ta mig iväg till skolan. (SKÖNT enligt mig haha) Men på kvällen började tuben gå igen runt 21-tiden så jag kom som tur var ändå iväg till Hedda som hade födelsedagsfirande i sumpan! Det var gryymt kul faktiskt, med lite ("lite") vin, mat och annan dricka roar sig 10 tjejer ohyggligt gött. ;)
Denna kväll avslutas med att jag möter upp emil vid 4-tiden på morgonen varefter vi åker hem till honom <3 Lördagen spenderas till större delen kvar hos honom, då jag även blev kompis med morsan hans! haha :) vilken älskvärd relation att eftersträva säger jag bara... Jag som trodde jag var nära min mamma, kom på att vi kanske inte har bästa relationen trots allt.. Så en ny gnista hopp om något jag inte tänkt på förut, tändes i mitt hjärta där allt :)
Kom hem runt 6 på kvällen och förberedde mig på att åka ut till en fest jag blivit inbjuden till i alvik. Men vissa komplikationer gjorde att jag ångrade mig på ditvägen och vände hemmåt igen. Möjligen misslyckad lördagsnatt, men när jag väl kommit hem igen var det med en sådan kärlek att jag var tvungen att krama om mamma lite extra länge innan hon gick och la sig.
Idag har jag alltså bara suttit hemma, båda mina systrar är sjuka men inte jag. Varför blir aldrig JAG smittad för?? Fattar inte... Borde väl vara glad men nåån gång hade väl varit skönt att ha en ursäkt till o få stanna hemma från skolan några dagar...? aja :b

puss&kram

was looking for a place to hide away


..and I'm falling every time... Just looking for a place to hide in.


VÄRLDEN.
Den är ljus, den är mörk, den är svart, vit och grå. Varför fick just vi människor förmågan att känna? Förmågan att tänka längre. Ibland tror jag att världen (och alla varelser inkluderade däri) hade mått bättre utan dem, känslorna vi äger...
Häromdagen sa en klok pojke till mig att känslor är det enda verkliga här i livet. "Du ska aldrig dölja dina känslor och du ska alltid må bra! Ta inga beslut som leder till att du mår dåligt" osv.. Det har han mycket rätt i, men ibland kan jag inte låta bli att undra.., ändå.. om inte någonstans jorden hade varit en bättre plats utan glädje och sorg, smärta och lycka, ondska och godhet... Utan all ondska våra känslor kan leda till; alla krig, all missär och fögörande av våran egna värld.. För att inte tala om den smärta kärlek kan förorsaka oss. Varför måste just vi behöva känna för?
Ibland är det en jobbig uppgift Gud har gett oss människor.

Men jag ska vara lycklig för den fantastiska förmågan vi tilldelats. För nu när jag tänker efter, hur fan hade världen sett ut utan kärlek, utan skratt och sorg, en värld helt utan känslor..? Nej ush, jag föreställer mig kylan.

Laleh – Snö  -en väldigt fin låt.
t.ex hade vi ju inte kunnat njuta av den underbart vackra musiken, utan våra känslor som ger upphov till den...!
:) Ja, känslor är nog bra i längden ändå.


Imagine all the people, sharing all the world...

Åh vilken fin dag.
Jag kom nyss hem från en lång promenad i det fina vår-vädret med pappa och lillasyster. I det vackra Stureby. Gud vad det är vackert egentligen, det här området. Det är som om den vore platsen på jorden där endast lycka finns till; paradiset på jorden; Edens lustgård. Här har jag levt hela mitt liv och växt upp i fullständig trygghet med de bästa tänkbara föräldrar och mina två systrar. Jag började i en skola närliggandes i samma område, Sturebyskolan, där flera tryggt uppväxta barn gick och blev mina kompisar. Allt var så bra, ondskan existerade liksom inte! Kan ni tänka er det, en plats på jorden där ondska inte existerar..? Utan endast lyckliga barn-familjer i fina hus med söta små eller stora härliga trådgårdar, vars barn leker med alla andra jämnåriga i området, på gatan, i skogen, eller nere vid fotbollsplanen... Vi gick där och mindes, och jag berättade en massa historier för pappa, som hänt mig en gång i tiden, i just den där gläntat, på just det här fältet, på just den här vägen... Det var lite som en vandring tillbaks i tiden. En promenad i det förflutna, med så otroligt många tillförandes minnen man trodde man glömt bort.
Det här tankarna slog mig då, som vi gick där och mindes och njöt av solskenet och den blå himlen. Jag tänkte på alla de barn som inte fått uppleva det här. På alla dem som växt upp under ständiga oroligheter, som inte fått känna på riktig fullständig ro, som jag och mina systrar fått gjort. Jag tänkte på alla de vars föräldrar skiljt sig, alla som separerat, och alla barn som på något sätt tvingats dra upp alla rötter, allt tryggt som en gång varit, för att börja om, vänja sig vid nya omständigheter, kanske acceptera nya familjemedlemmar, nya hem, nytt nytt nytt... De som aldrig fått slagit sig till ro. Jag tänkte på alla de barn som blivit misshandlade under uppväxten, som blivit slagna, eller fått utstå annan ondska. Tänk vad otroligt lyckligt lottad jag är som fått växa upp i en sådan vacker omgivning. Tänk vad många det är som inte gjort det, som inte fått möjligheten...


Glöm inte att lyssna på den här fina låten innan ni går, jag tyckte den passade så otroligt bra in på texten, lyssna så får ni se <3
Jack Johnson – Imagine

kram!

<3


Du är så himla fin.

Maybe I was waiting for you, baby...

Allt känns så jävla rätt.


Harmonisk


Paramore – Misguided Ghosts


Sitter på t.banan, lyssnar på låten ovan, tittar ut över landskapet som flyger förbi som så många gånger förr och funderar över livet.
Trots hundra miljarder läxor, ett prov och ett tre timmars rep på kvällen imorgon med SUB, så känner jag mig inte stressad. Jag tänker att livet är inte så farligt ändå, världen går inte under om man får G på ett prov, eller underkänt. Ska försöka satsa mer på tuban istället, spela igenom alla låtarna inför repet imorgon och läsa igenom mer naturkunskap, vilket jag har betydligt fler chanser att få ett höjt betyg i. Ekonomi-provet får gå som det går...

På fredag ska Kristin ha fest för sin 18-års dag!! Blir skööj :)
Nu ska jag plugga (okej, stressen börjar krypa fram liite då).
Puss

RSS 2.0