you gotta keep yourself together

"I was fighting, but I just feel to tired, to be trying. Guess I'm not the fighting kind.
Wouldn't mind it if you were by my side. But you're long gone, yeah you're long gone now...
I wake up, it's a bad dream, no one on my side."

ÄNTLIGEN HÖSTLOV!!!

I really need to talk with you right now... See ya soon aight.

Nu har jag ÄNTLIGEN ringt till hårfrisören och beställt tid till storsyrran och mig. Så imorn blir det alltså först stan med Lina, klippa oss vid 12, sedan shoppiiiing på stan, träffa cicci(?), PRATA MED CICCI(!), gå på hockey match med cicci(?) och... LEVA helt enkelt. :)  Nu är det äntligen lov så nu har man tid!!! Så UNDERBART skönt med ledighet efter de här senaste enormt jobbiga veckorna fyllda med plugg.

Ikväll orkade jag faktiskt inte göra annat än att bara sitta hemma. "Wow, ella tackade nej till en fest!"... haha. Men jag var och ÄR fortfarande helt slut alltså efter dessa veckor! Så nyss såg jag en himla bra film alltså... "En kvinnas doft" hette den. Rekommenderas varmt.

Just nu sitter jag och lyssnar på lagom melankolisk musik, möjligen lite sorglig.. deppig men vacker. Gud vad jag älskar musik. Hur ensam du än är eller känner dig i livet, hur mycket du än saknar någons närhet... Så finns den alltid där. Always by your side, som tröst och ibland enda vän.
För jag kan inte göra annat än att erkänna att jag saknar dig just nu. Saknar dig och tänker på dig, vill inget hellre än att prata med dig, veta vad du har för dig nu för tiden, hur du mår...
N me who thought I had let go of you. But truly, that's impossible. See, I'm human. I still miss you.

Jag tror jag ska gå och lägga mig nu istället. För när jag är så här trött och bara sitter uppe och gör ingenting, så börjar de jobbiga tankarna/minnena komma fram i huvudet på mig igen. Och dem vill man ju gärna bli väck!

Godnatt compañeros

boom

Nej, nu ska jag sluta deppa. :)
Sätter på lite Boom boom boom boom med Vengaboys och Barbie girl med Aqua, dansar lite så blir jag glad.
Sedan väntar naturkunskapsboken... Prov imorgon, och enda dagen att hinna plugga till det är för min del idag. Så önska mig lycka till imorgon liksom...... he he he.
Konserten igår gick as bra och var skit kul! :) Var så trött när jag kom hem vid 10 på kvällen att jag gick och la mig direkt. somnade bums haha, ibland är det naiiz att gå och lägga sig tidigt.
-ett hett tips till er där ute ifall ni vill komma upp lättare på mornana ;)

pösspöss

<3


Jag saknar min kusin som en tok..!!!



Kan du inte komma hem från Frankrike och internatet snart? Saknar dig så mycket så jag snart sprängs!

enormt mycket kärlek till dig


plugggggg

Känner att jag vart mycket duktig denna helg! Har pluggat, pluggat och pluggat och verkligen gett järnet som aldrig förr inför kommande vecka! Å andra sidan behövs det ju verkligen, för nästa vecka is going to be a hell anyway... Jaja :) Konsert på tisdag igen! Rep imorgon efter skolan hela eftermiddagen. Föredrag, prov, ett prov till, svenska essä, engelska uppsats, tuba, lite svenska papper och en engelska bok till ligger även på menyn... Jippie. Känner att mitt sociala liv fejdat ut en aning denna helg x) men under höstlovet ska det absolut tas igen! ;)

kramar

Hej! från trött tjej

Som sagt, trött tjej. Idag har jag inte gjort någonting annat än pluggat. Eller... i alla fall försööökt pluggat. Och som moset på grädden var jag även tvungen att ställa in mysdagen med Cicci som jag sett fram mot så länge p.g.a det.. Hurra. Kul. Men vi har så otroligt mycket i skolan just nu, så här veckan innan höstlovet, att det inte är klokt och ibland måste man helt enkelt skjuta ifrån sig det roliga för att kunna få andra, faktiskt möjligen viktigare saker just nu, att fungera. Klockan är snart 01.00 och jag ska fortsätta skriva min svenska essä om boken vi läst i skolan. Annars erkänner jag att jag nyss faktiskt tog en paus och tröst åt lite lördagsgodis samtidigt som jag kollade på det pappa satt och såg på; filmen "Trinity klipper till igen" -en komedi västern långfilm från 70-talet som jag trot eller ej måste medge var riktigt rolig. Man kan ju inte alltid vara lika tapper och plugga jämt!

Hoppas folk där ute har en skön/fartfylld lördags kväll och inte bara sitter hemma och pluggar som jag...

Pussiluss<3

Hej allihopa!

-som nu förhoppningsvis läser detta inlägg.
Jag är nykomling med det här att blogga på egen hand. Annars har jag nämligen haft en blogg tillsammans med tre andra underbara tjejer i lite över 1 år nu, och det är ju inte riktigt samma sak som att blogga på egen hand. Även om jag skulle kunna skriva ut allt till de här tjejerna; alla mina problem, tankar och ideér jag går runt och bär på, så är det fortfarande stor skillnad på att helt få styra och ställa själv. Att kunna skriva ner saker och ting utan att alltid behöva tänka efter lite först innan du lägger upp inlägget, (på hur de andra ska uppfatta det man skriver) är något jag eftertraktar. Där skriver man mer inläggen för dem -mina allra käraste vänner, istället för endast en själv.. På den här bloggen, MIN blogg, ska jag endast skriva för mig själv. Inte för någon annan. Sedan är det alltid kul med folk som läser och följer det man skriver, kanske slinker in med en kommentar här och där om sina tankar på t.ex det man läst! :)

Puss hej hoppas ni läser <3

//ella

RSS 2.0