konstigaste avslutet på en lördagsnatt ever

HEJ!
Oj. Vilken natt igår... Hahahahaha, först: drama drama drama tidigare under kvällen samtidigt som päronens kompisar kom och gästade oss till middagen bland annat. Tillslut åkte jag iväg då för att möta upp mika och simon i slussen för att fortsätta vidare till feeesten!! Helt underbar kväll. Vad är det med mig, killar och deras kläder? Nu har jag både en halsduk och en tröja liggandes här hemma som jag måste lämna tillbaka... Haha, vet inte om jag gillar det sättet att bli uppraggad på :p Men den här gången var han vääldigt söt... väldigt söt. (jag gillar norrlänningar) Vi får se vart det leder :)
I alla fall, på vägen hem (kl 4.00 på morgonen?) så, precis när jag tar avsked av simon och mitt tåg kommer, ser jag EMMA 1 meter ifrån mig!! (vår äldre kusin som bor här den här helgen) Hahahaha, full som tusan och tillsammans i ngt bög-gäng, jag har ingen aning.... Gud vilken konstig kväll alltså, när jag tänker efter -nog den mest randomaste på länge. haha! Tur att jag hittade henne där alltså, jag undrar ärligt hur hon hade klarat av att ta sig hem utan mig...  x)

Nu måste jag gå och plugga järnet, har mycket som måste göras!
Imorn kväll ska jag på hockey med cicci igen btw.. :) <3 Det behövs verkligen, så mkt som jag har i huvet just nu...
Puss människor!

This is gotta be a Good Life


OneRepublic – Good Life


Jag säger bara det: en riktigt, riktigt härlig låt.

<3


naah, just big thoughts about life

Hej igen,
jag måste bara säga att jag sitter här med en ny värme i bröstet igen. Vet att jag borde sova nu egentligen men att stanna uppe för att man fastnar vid nya intressanta bloggar, det är värt en trött morgondag.
Ibland prioriterar jag konstiga saker framför viktigare saker, som intressanta bloggar framför skolan/skolarbete tex. Fast, egentligen... Hur kan jag säga att skolan är viktigare? Är den verkligen det, för mig? Nej, inte i stunden i alla fall. I stunden, i veckan i den här delen av mitt liv finns det mycket annat som är viktigare än skolan. Självklart är det viktigt att lära sig nödvändiga saker, träffa nya människor och lärare att lära av. Men... Jag undrar om man inte kan lära sig minst lika viktiga saker, av världen utanför skolan också? Det är det jag valt att tro på i alla fall. Jag tror på att prioritera lycka, sätta sig själv, sina vänner och sina intressen framför, i mitt fall då, skolan. I mitt fall- jag måste säga så för att just i mitt fall så vet jag ju att jag ändå inte vill bli nånting annat än musiker. Och när jag ändå inte går en hel musiker-inriktad linje så känner jag att jag inte riktigt behöver anstränga mig såsom de andra i min klass som pluggar till advokat och trånar efter högsta betyg i allt.
Jag har viktigare saker att koncentrera mig på än stress och att jaga upp varandra över plugg uppgifter... Jag har mina otroligt fina vänner att koncentrera mig på. Det är så lätt att ta dem för givet, så lätt att bli lite små sur på varann över någonting litet där jag egentligen behöver finnas till, och hjälpa. Fan att jag är så dum, när du kanske egentligen behöver mig som mest... Jag har så otroligt vackra vänner med så otroligt många fina minnen från ögonblick tillsammans, och det är värt allt. Jag väljer att utbilda mig till musiker efter gymnasiet för att musik är så underbart, den når fram till alla. Alla människor på jorden. Och vet ni vad jag tycker att det bästa är med musiken? Det är när man ser att man glädjer människor. Att man når fram till dem. Att man berör. Det finns så mycket ont i världen som jag skulle vilja utrota. Och det enda man kan göra åt det är att fortsätta älska, sprida kärleken vidare...
Vi kan påverka så mycket mer än vi tror.
Nu ska jag sova, på riktigt.
Godnatt

ge mig sommar nuuuu

Hej.
Välbehövligt inlägg just nu.
Så fort jag sitter inne en dag blir jag så här, deppig.
Allt mörker där ute gör mig galen! Då vill jag bara bort, bort från deprimerande Sverige iväg till något land där solen värmer istället, där fåglarna kvittrar och himlen är blå. Där mystik och glädje väntar! Jag börjar sakna människor, till exempel min kusin på Gotland. Vill hälsa på henne!!! Saknar stället också. Saknar människor.
JAG VILL HA SOMMAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I'm here without you baby. But you're still with me in my dreams.

måste plugga nu.
tjo

dance, dance, dance


Third Eye Blind – Slow Motion - 2006 Remastered LP Version


Tja.
Nu vare ett tag sen jag skrev, tänkte att jag kanske borde uppdatera bloggen och er om min vecka...? ;p

I måndags var vi på öppet hus på Danscompagniet vid fridhemsplan och provade på break dance, house och mtv comercial! typ grymt kul jag och dounia hade, haha. Och ohhhhh vad het house-dansläraren var, mums vad vi dreggla! kanske blir till att börja på det ändårå.. (a) haha. Sen åkte vi hem till Dounia mer Amira och lagade mat och försökte plugga. (det gick inte så bra) Somnade sent och var helt slut i skolan dagen efter ist... Men en riktigt mysig måndagskväll blev det iaf that's fo sho!

I fredags skulle vi ut på resturang och fira storsyrran lite till sen hon fyllde 20 år för nån vecka sen!! :) Det var nog den mysigaste fredagen jag haft på länge, serri. Innan det så följde jag även med de trä trävliga fläckorna hedda, maria och erica på myspys fika vid skanstull! Riktigt trävligt dä där hörni ;) Efter DÄ så mötte jag upp mika och ylva vid gallerian för att shoppa fäst-kläääder till lördagen efter!! (berättar om DEN vilda lördagen längre ner här ;)) Och efter det då så mötte jag upp resten av familjen vid Mongolian Barbeque. Suuuupermysigt var det!!! Och vi blev ganska flummiga av den utsökt goda maten... xD Så sen åkte vi hem skrattandes, glada och mätta och kollade på Hannibal 3 på tv (vilken var lääääskig!!!) ^^.

Ja. Och sen var det lördag (igår)... För att korta ner det: förfest hemma hos Dounia med ganska mkt folk, sen vidare till en jäävligt stor lokalfest (500 pers minst för en snubbe som fyllde 18) vid midsommarkransen som slutade i kaos. Snuten kom och bröt sig in och festen var tvungen att avslutas... Hahaha! Men jääävlar vad KUL VI HADE DET!!!!! Alltså dansgolvet var helt sjukt, musikvolymen högre än nånsin, lamporna bländade mer än vanligt. Plus att det ju var så mkt folk, att "vakterna" stressade upp sig själva så att tillslut ingen fick komma ut elr in, hahaha asså det spårade rätt så mkt.... Men men, fett värt de där 50 spennen ändå. Plus att alla fick köpa dricka där också liksom. :) Tog minst en timme för oss att komma ut sedan festen avslutats, men när vi väl kommit ut till den friska luften drog vi direkt till Donken för ett väldigt välbehövlig fyllemål.

YESSSS what a night. Har aldrig dansat så mycket i mitt liv. Tror jag.
Men nu ska jag gå och käka middag. :)
Ses pusskram!

öhh

hoho

Crazy Town – Butterfly  -sjuuukt gammal, men jag hittade den för nå dar sen och jag diggar den starkt!! xD

Just nu är jag sjukt trött efter en jobbig första vecka i skolan efter lovet :P blir ju heeeelt slut, så fort jag kommer hem vill jag bara sova! Sen har jag en hosta som heller aldrig försvinner. Damp. Kliar i halsen så fort jag andas så jag vill hosta. Ehmm alltså tänkte att jag skulle skriva nånting vettigt men det ser inte ut att bli så.. xD nu blev det en liksom, liten uppdatering bara. haha

nää nu går jag och lägger mig..
puss

Älska livet, älska vardagen, älska din omgivning -min största strävan just nu...

Hej! Idag är jag på bättre humör :)
Livet är ju härligt, varför ska man blunda för det och må dåligt när man missar så mycket fantastiskt, så mycket fint? Man slänger bort så mycket!
Jag älskar att resa, jag älskar att beundra världen, jag älskar att lära mig av min omgivning, jag älskar att skratta, jag älskar att vara fri, jag älskar att rida fram genom den vackra skogen om sommaren, jag älskar alla intelligenta djur som finns i vår värld, jag älskar att umgås, jag älskar att ge och få tillbaka kärlek, jag älskar hur musikens vackra toner kan påverka oss, jag älskar äventyr, jag älskar att prova på nya saker, jag älskar att upptäcka, jag älskar att inspireras av andra människor, deras personligheter, inspireras av allt som egentligen är vackert och fantastiskt i vår värld! Och jag tycker samtidigt så otroligt synd om alla dessa människor som missar det här, som blundar, som inte ser... Som inte tillåter sig själva att öppna sina sinnen och välkomna allt runt omkring dem till fullo. Tänk på hur otroligt fin världen är som vi lever i! För man glömmer så lätt bort... Koncentrera er på det possitiva istället för det negativa, ni får så mycket mer ut av det förstnämnda.

Den här gamla bilden på mig (shit vad långt hår jag hade innan jag klippte av den fula utväxten!) gör mig så glad. Den ger ett sånt intryck av glädje och frihetskänsla så att man bara fylls av hopp om lycka igen! Plus att det är vår på bilden :) vår... Snart kommer den åter! <3



BAJS.

har det kännts hela dan idag. Har fortfarande huvudvärk... Vet inte vad som saknas i mitt liv. Egentligen inget. Ibland kanske allt. Jag tror jag måste gå och skapa lite musik just nu. Det är ibland det enda som kan ge mig ny livskraft och få mig på bättre humör. Var tog all min energi vägen?


där fick ni ändå en lite äldre bild på mig..

Jag vill ha vår igen, jag vill ha ljus, jag vill ha frihet. Mörkret där ute stänger in mitt hjärta!

måååndag, skooola och en NY termin tar fart!

Oj oj oj oj oj oj!
Nu var det länge sen jag skrev. Här har det hänt grejer! Men först och främst lite bilder från nyår :)

haha, tjejerna och jag... När vi sprang ner till bryggan för 12-slaget! Jag kan tala om att mascarorna bara raaaaann efter detta...
 amira, dounia och jag på förfest hos christian (:
 jag käkandes på en gigantisk köttbulle xD
 jag, simon, christian och henke (plus minst 20 pers till) påväg mot faaaanny och partajet!!!!


Där fick ni lite att titta på iallafall :p Idag började skolan igen. Och jag längtar redan ihjäl mig till sommarlovet. Vill ha loooooov igeeeen, vill ha värme, lätta kläder, solande på långa stränder, glassätning, strövande i stan, resande, långa varma nätter, utefester och beach partys!!!! Ge mig semester nuuu! :( haha oj oj, hur ska det här gå... Men jag ska kämpa, jag ska slita, jag SKA klara av den här terminen!!! Utan att gå under.

Men nu ska jag dra, skriver ett inlägg om mer som hänt senare.
Peace

just the way you are

Tja!
Kan inte sluta lyssna på dennna låt: Kid Cudi – Erase Me - Main! just had to tell ya ;P



och där fick ni en finfin *hrm* bild på mina naglar! Alltså bara äälskar det där nagellacket, (även om man kanske inte ser så mycket på bilden men) helt underbart! metaaaaaal-naiiiilz ;)


här kanske man ser bättre? :P haha knappast. men digga bilden ändå av någon konstig anledning, med syrran och frysen i bakgrunden o allt! ;) haha...

Idag har jag gjort inte mycket alls. Men iallafall mer än igår -mamma och jag åkte iväg till Bauhouse lååångt borta och letade garderobshyllor till min nya walk-in-closet eftersom de förra vi köpte var felkonstruerade... Gick desvärre mindre bra, så måste åka in imorgon igen... -.-'

Sen ska ni få en sista konstig bild jag tagit i badrummet som, hahahhaha, faktiskt får mig tänka på sommaren:


Jag längtar till sommaren. Även om jag älskar vintern och innerst inne är ett vinterbarn så kan man ju liksom inte låta bli att längta till en sådan älskvärd årstid... Bestämde nyligen med en massa polers att dra på peace&love och campa då! :D kommer bli awzzzum. Ska beställa biljetter denna månad.

Just det! Jag skulle ju berätta det FANTASTISKA som kommer hända den 5:e! :D Eller ja, det börjar redan imorn. Min BÄSTA kusin från Gotland som bott i Frankrike ett helt halvår(!!!) nu kommer hit till oss imorgon kväll!!!!!! :D ih, wonderfuuul<3 ska aldrig sluta pussa henne när hon väl e här :) det kanske även gäller kusin kajsa och moster som förresten också kommer hit då :p elr nåt xD Aja iallafall, sen åker vi tillsammans upp till Karlskoga den 5:e för att hälsa på morfar och sover en natt på vandrarhem innan hemfärd :) kmr bli myyyyysigt ^^

Imorgon ska jag ladda upp nyårsbilderna vettja :)
Puss!

GOTT NYTT 2011

Who can say where the road goes? Where the day flows? Only time.

Gott Nytt År på er människor!!! :D
Ush, sitter här och mår pyton. Blä ont i magen och huvudet dunkar. Fast det värsta har faktiskt lagt sig lite.. Vilken kväll igår alltså, vilken natt, vilket nyår! Säger bara en sak; ett nyår med action. Riktigt kul vare iaf och gött folk var man sannerligen med!
Bild/bilder kommer. Men nu ska jag banne mej ställa mig upp och göra någonting annat, tips på sysslor som tar bort baksmälla? någon? :b

Jag längtar tills den 5:e. !!! Förklarar senare för er varför ;)
Kram!

RSS 2.0