dance, dance, dance


Third Eye Blind – Slow Motion - 2006 Remastered LP Version


Tja.
Nu vare ett tag sen jag skrev, tänkte att jag kanske borde uppdatera bloggen och er om min vecka...? ;p

I måndags var vi på öppet hus på Danscompagniet vid fridhemsplan och provade på break dance, house och mtv comercial! typ grymt kul jag och dounia hade, haha. Och ohhhhh vad het house-dansläraren var, mums vad vi dreggla! kanske blir till att börja på det ändårå.. (a) haha. Sen åkte vi hem till Dounia mer Amira och lagade mat och försökte plugga. (det gick inte så bra) Somnade sent och var helt slut i skolan dagen efter ist... Men en riktigt mysig måndagskväll blev det iaf that's fo sho!

I fredags skulle vi ut på resturang och fira storsyrran lite till sen hon fyllde 20 år för nån vecka sen!! :) Det var nog den mysigaste fredagen jag haft på länge, serri. Innan det så följde jag även med de trä trävliga fläckorna hedda, maria och erica på myspys fika vid skanstull! Riktigt trävligt dä där hörni ;) Efter DÄ så mötte jag upp mika och ylva vid gallerian för att shoppa fäst-kläääder till lördagen efter!! (berättar om DEN vilda lördagen längre ner här ;)) Och efter det då så mötte jag upp resten av familjen vid Mongolian Barbeque. Suuuupermysigt var det!!! Och vi blev ganska flummiga av den utsökt goda maten... xD Så sen åkte vi hem skrattandes, glada och mätta och kollade på Hannibal 3 på tv (vilken var lääääskig!!!) ^^.

Ja. Och sen var det lördag (igår)... För att korta ner det: förfest hemma hos Dounia med ganska mkt folk, sen vidare till en jäävligt stor lokalfest (500 pers minst för en snubbe som fyllde 18) vid midsommarkransen som slutade i kaos. Snuten kom och bröt sig in och festen var tvungen att avslutas... Hahaha! Men jääävlar vad KUL VI HADE DET!!!!! Alltså dansgolvet var helt sjukt, musikvolymen högre än nånsin, lamporna bländade mer än vanligt. Plus att det ju var så mkt folk, att "vakterna" stressade upp sig själva så att tillslut ingen fick komma ut elr in, hahaha asså det spårade rätt så mkt.... Men men, fett värt de där 50 spennen ändå. Plus att alla fick köpa dricka där också liksom. :) Tog minst en timme för oss att komma ut sedan festen avslutats, men när vi väl kommit ut till den friska luften drog vi direkt till Donken för ett väldigt välbehövlig fyllemål.

YESSSS what a night. Har aldrig dansat så mycket i mitt liv. Tror jag.
Men nu ska jag gå och käka middag. :)
Ses pusskram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0